Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Polewa do marmurkowania Crockoloso Biała czekolada z bezikami i migdałami - 53D - 4,2kg - FABBRI

    • Fabbri
    • 0004437
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2278,00/546,00
      • Tłuszcz (g) - 31,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 5,00
      • Węglowodany (g) - 51,00
      • w tym cukry (g) - 50,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,36
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 9,00
    • Przechowywać w temperaturze pokojowej.
    • Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej.
    • Cukier, olej słonecznikowy, sproszkowane chude mleko, krople bezy pokryte białą czekoladą (7,5%)(cukier, biała czekolada (cukier, masło kakaowe, całe mleko w proszku), emulgator E476 (polirycynolan poliglicerolu), środku aromatyzujące), białko jajka, środek glazurujący: E904 (szelak), E414 (guma arabska), skrobia pszenna, migdały, kokos, skrobia kukurydziana, emulgator lecytyna sojowa, aromaty
    Twoja cena
    137,80
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    137,80
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    578,76
    zł brutto
    Opis

    Polewa do marmurkowania Crockoloso biała czekolada z bezikami i migdałami - Fabbri

    Polewa charakteryzuje się wysoką jakością składników oraz idealną strukturą.

    Wzbogaca przygotowywane lody, ciasta, i desery o niepowtarzalny, wyrazisty smak i atrakcyjny wygląd.

    Masa o wszechstronnym zastosowaniu: może służyć jako polewa do marmurkowania lodów lub jako pasta do lodów.

    Doskonale sprawdzi się jako dodatek w cukiernictwie np. jako pyszne nadzienie rogalików klasycznych, czy francuskich.

     

    Dowiedz się więcej..

     

    W opakowaniu:

    4.2 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii