Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Masa biała do modelowania Callebaut - Barry Callebaut

    • Callebaut
    • 0011344
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1637,00/391,00
      • Tłuszcz (g) - 4,90
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 4,00
      • Węglowodany (g) - 86,20
      • w tym cukry (g) - 80,30
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 0,70
      • Białko (g) - 0,00
    • Przechowywać w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów, w temp. 12-20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów, w temp. 12-20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • cukier; syrop glukozowy; woda; tłuszcz roślinny całkowicie utwardzony (pestka palmy); substancja żelująca: tragakanta; tłuszcz
      roślinny (słonecznik); substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; kwas: kwas cytrynowy; aromat: wanilina

    Twoja cena
    74,73
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    74,73
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    523,11
    zł brutto
    Opis

    Masa biała do modelowania Callebaut

    Masa biała do pokrywania tortów, ciast oraz dekoracji cukierniczych.

    Dzięki swej niezwykłej plastyczności może mieć różnorakie zastosowanie, a co najważniejsze można ją stosować w temperaturze pokojowej. 

    Nadaje się do składania, kształtowania, twórczego rzeźbienia, kolorowania i stylizowania wypieków. 

    Produkt cechuje naturalny biały kolor i neutralny słodki smak z nutą wanilii. 

    Masa dekoracyjna Callebaut jest bardziej plastyczna niż wiele mas cukrowych dostępnych na rynku.

     

    W opakowaniu:

    7 kg 

     

     

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii