Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Polewa ciemna Callebaut Crema dell'Artigiano Extra Bitter 10kg

    • Callebaut
    • 0011346
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2238,00/535,00
      • Tłuszcz (g) - 35,30
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 8,30
      • Węglowodany (g) - 42,80
      • w tym cukry (g) - 39,90
      • Sól jako NaCl (g) - 0,23
      • Błonnik (g) - 8,60
      • Białko (g) - 0,70
    • Przechowywać w pomieszczeniach suchych, bez obcych zapachów w temp. 12-20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w pomieszczeniach suchych, bez obcych zapachów w temp. 12-20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Cukier, tłuszcz roślinny (palma, słonecznik, shea, rzepak) w zmiennych proporcjach, proszek kakaowy o obniż. zaw. tłuszczu 25,5%, serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
    Twoja cena
    47,16
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    47,16
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    471,60
    zł brutto
    Opis

    Polewa ciemna Crema dell'Artigiano Extra Bitter - Callebaut

    Gotowa do użycia baza do nadziewania i glazurowania wypieków w stylu włoskim, o intensywnym smaku czekoladowym.

    Doskonale nadaje się również do polewania ciast i wypieków z satynową, ciemną powłoką, do napełniania ciast parzonych i tartaletek.

    Używany jako glazura, zachowuje doskonały wygląd na wypiekach przez cały okres ich przydatności do spożycia i nie spływa. 

     

    W opakowaniu:

    10 kg 

     

     

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii