Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Krem do zapiekania o smaku i kolorze orzechów - N05-OH40-T06 wiadro 10kg (zi)

    • Callebaut
    • 0012329
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2499,00/597,00
      • Tłuszcz (g) - 41,70
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 8,70
      • Węglowodany (g) - 51,00
      • w tym cukry (g) - 49,70
      • Sól jako NaCl (g) - 0,10
      • Błonnik (g) - 2,00
      • Białko (g) - 1,10
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • cukier ; tłuszcz roślinny (palma, słonecznik, shea, rzepak) w zmiennych proporcjach ; orzechy laskowe 12,0% ; proszek kakaowy o obniż. zaw. tłuszczu ; mleko odtłuszczone w proszku ; serwatka w proszku (z mleka) ; emulgator: lecytyna sojowa ; aromat
    Twoja cena
    59,67
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    59,67
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    596,70
    zł brutto
    Opis

    Krem do zapiekania o smaku i kolorze orzechów NOCCIOLA

    Delikatne nadzienie o smaku orzechowym i jedwabistej konsystencji.

    Creme dell’ Artigiano Nocciola to gotowa do użycia baza do nadziewania i glazurowania wypieków w stylu włoskim. 

    Doskonale nadaje się również do polewania ciast i wypieków z satynową, ciemną powłoką, do napełniania ciast parzonych i tartaletek.

    Używany jako glazura, zachowuje doskonały wygląd na wypiekach przez cały okres ich przydatności do spożycia i nie spływa. 

     

    W opakowaniu:

    10 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii