Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Biały ganasz o smaku likieru Marc de Champagne - CHAMP-KREM-659 wiadro 5kg (zi)

    • Callebaut
    • 0011950
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1871,00/447,00
      • Tłuszcz (g) - 24,80
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 15,00
      • Węglowodany (g) - 42,70
      • w tym cukry (g) - 42,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,38
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 4,90
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %) Temperatura składowania: 12 - 20 °C
    • Czekolada biała 59,0% (cukier ; tłuszcz kakaowy ; mleko pełne w proszku ; emulgator: lecytyna sojowa ; naturalny aromat waniliowy ) ; smietana (mleko) 19,0% ; marc de champagne 8,5% ; cukier ; koncentrat serwatkowych (z mleka) ; białka mleka
    Twoja cena
    111,66
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    111,66
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    558,30
    zł brutto
    Opis

    Biały ganasz o smaku likieru Marc de Champagne - CHAMP-KREM

    Baza Crème a La Carte Marc de Champagne Callebaut to ganache z wstępnie zatemperowanej białej czekolady (60 %), śmietanki (22 %) i odrobiny likieru Marc de Champagne. 

    Ma bogaty, śmietankowy i łagodny smak oraz bardzo przyjemną konsystencję.

    Ten ganache przyjmie to, o co zechcesz go wzbogacić:

    dodatki o chrupiącej teksturze - orzechowe bresilienne, mielone ziarna kawy, prażone ziarna, nugat itp.

    Po zmiękczeniu, ganache uzyska właściwą konsystencję do szprycowania form cukierniczych – takich jak praliny, batony czekoladowe i czekoladowe kubeczki.

    Bez konieczności temperowania (wystarczy lekko podgrzać, w temperaturze nie wyższej niż 35°C).

     

    W opakowaniu:

    5 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii