Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Polewa do marmurkowania Snackolosi Speculoos (Ciasteczko korzenne) - SP2 - 4,2kg - FABBRI

    • Fabbri
    • 0026421
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2398,00/575,00
      • Tłuszcz (g) - 37,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 9,40
      • Węglowodany (g) - 59,00
      • w tym cukry (g) - 39,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,56
      • Błonnik (g) - 0,70
      • Białko (g) - 1,20
    • Przechowywać w chlodnym i suchym miejscu.
    • Przechowywać w chlodnym i suchym miejscu.
    • Ciasto Cynamonowe w Proszku 39% (mąka kukurydziana, cukier, skrobia kukurydziana, olej kokosowy, cukier trzcinowy, cynamon w proszku, substancja spulchniająca E 500, zagęszczacz guma guar, karmel, sól, substancja spulchniająca E 503) (39%), olej słonecznikowy, cukier, skrobia kukurydziana, emulgatory E 471 (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), lecytyna słonecznikowa, naturalne aromaty, Sól
    Twoja cena
    189,72
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    189,72
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    796,82
    zł brutto
    Opis

    Polewa do marmurkowania Snackolosi Speculoos Ciastko korzenne - Fabbri

    Polewa charakteryzuje się wysoką jakością składników oraz idealną strukturą.

    Wzbogaca przygotowywane lody, ciasta, i desery o niepowtarzalny, wyrazisty smak i atrakcyjny wygląd.

    Masa o wszechstronnym zastosowaniu: może służyć jako polewa do marmurkowania lodów lub jako pasta do lodów.

    Doskonale sprawdzi się jako dodatek w cukiernictwie np. jako pyszne nadzienie rogalików klasycznych, czy francuskich.

    Produkt bezglutenowy.

     

    Dowiedz się więcej..

    W opakowaniu:

    4 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii