Przechowywać schłodzone

    Okrawy serowe serów typu holenderskiego i szwajcarskiego blok wg wagi

    • Włoszczowa
    • 0005323
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1406,00/338,00
      • Tłuszcz (g) - 26,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 18,00
      • Węglowodany (g) - 1,10
      • w tym cukry (g) - 0,00
      • Sól jako NaCl (g) - 1,50
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 25,00
    • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 10oC, czyste, suche, bez obcych zapachów.
    • Przechowywać w temperaturze od 0oC do 10oC, czyste, suche, bez obcych zapachów. Po otwarciu zużyć w ciągu 48 godzin.
    • Mleko pasteryzowane, sól spożywcza, stabilizator: chlorek wapnia; kultury bakterii mlekowych, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik: karoteny.
    Twoja cena
    Zapytaj o cenę
    Opis

    Okrawy serowe serów typu holenderskiego i szwajcarskiego blok wg wagi

    Okrawy serowe - wyprodukowane są z mieszanki serów podpuszczkowych dojrzewających typu holenderskiego: Gouda, Edamski, Podlaski, Leśny; i typu szwajcarskiego: Włoszczowski, Goudamer. Produkt do dalszego przerobu w przemyśle piekarniczym, cukierniczym, garmażeryjnym, itp.

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii