Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka pszenna włoska do pizzy typ 00 MARGHERITA 25 kg

    • Bongiovanni
    • 0025689
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1546,00/368,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 76,50
      • w tym cukry (g) - 3,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 2,80
      • Białko (g) - 11,30
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Mąka z pszenicy miękkiej typ 0, frezowanie walcowe
    Twoja cena
    7,05
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    7,05
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    176,25
    zł brutto
    Opis

    Mąka pszenna Bongiovanni

    Specjalna mąka pszenna do pizzy, typ 0/00, W 200 - 220.

    Dla krótkich czasów wyrastania (12h w lodówce, 6h w pomieszczeniu)

    Czasy zaczynu zależą od warunków środowiskowych i ilości użytych drożdży

     

    W opakowaniu:

    25 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii