Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka pszenna włoska do pizzy typ 00 CARLOTTA AVPN 25 kg

    • Bongiovanni
    • 0025690
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1562,00/372,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 76,50
      • w tym cukry (g) - 3,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 2,80
      • Białko (g) - 12,10
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • mąka pszenna typ 0, walec frezowany
    Twoja cena
    7,26
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    7,26
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    181,50
    zł brutto
    Opis

    Mąka pszenna CARLOTTA AVPN - Bongiovanni

    Specjalna mąka pszenna do pizzy, typ 0/00, W 240-260.

    Dla krótkich czasów wyrastania (24 h w lodówce, 12h w pomieszczeniu).

    Certyfikowana AVPN (Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej).

    Czasy zaczynu zależą od warunków środowiskowych i ilości użytych drożdży

     

    W opakowaniu:

    25 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii