Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka pszenna włoska do pizzy neapolitańskiej typ 00 VERA AVPN 25kg

    • Bongiovanni
    • 0025691
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1576,00/372,00
      • Tłuszcz (g) - 1,10
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 76,50
      • w tym cukry (g) - 3,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 2,80
      • Białko (g) - 12,00
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • Przechowywać w suchym, czystym miejscu.
    • mąka pszenna typ 0, walec frezowany
    Twoja cena
    8,47
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    8,47
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    211,75
    zł brutto
    Opis

    Mąka pszenna VERA AVPN - Bongiovanni

    Specjalna mąka pszenna do prawdziwej pizzy neapolitańskiej, typ 0/00, W 300-320.

    Mąka stworzona w celu uzyskania gładkiego i jednolitego ciasta, łatwego do rozwałkowania "w stylu neapolitańskim".

    Wyjątkowo dobrze zachowuje się podczas gotowania: szybko się gotuje, stając się lekkim, strawnym i gwarantując klasyczny rozwój skórki.

    Certyfikowana AVPN (Stowarzyszenie Prawdziwej Pizzy Neapolitańskiej).

    Dla średnichi i długich czasów wyrastania (48h w lodówce, 20h w pomieszczeniu)

    Czasy zaczynu zależą od warunków środowiskowych i ilości użytych drożdży

    W opakowaniu:

    25 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii