Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Nadzienie o smaku JAGODOWYM 13kg - VORTUMNUS

    • Vortumnus
    • 0005765
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1052,00/248,00
      • Tłuszcz (g) - 1,30
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 58,00
      • w tym cukry (g) - 54,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,02
      • Białko (g) - 0,60
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Przecier jabłkowy zagęszczony (pozostałość dwutlenku siarki), cukier, aronia 36% (pozostałość dwutlenku siarki), czarna jagoda 0,1%, błonnik, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja zagęszczająca - guma guar, substancja żelująca – pektyny, substancja konserwująca - sorbinian potasu, aromat, barwnik – węgiel roślinny.
    Twoja cena
    15,94
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    15,94
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    207,22
    zł brutto
    Opis

    Nadzienie o smaku JAGODOWYM - VORTUMNUS

    Nadzienia owocowe to produkty otrzymane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących

    i aromatyzujących.

    Nadzienia do stosowania na zimno i na gorąco, temperatura wypieku 200 - 220 stopni C w czasie 15 - 20 min.

    Po wypieku przypominają galaretki transparentne o kolorze i smaku świeżych owoców.

    Można je stosować do nadziewarek dyszowych.

     

    Zastosowanie:

    na zimno - jako masy owocowe do przekładania ciast i tortów, stanowią warstwę izolacyjną pod masy, kremy i bitą śmietanę, do nadziewania bułek, rogali, pączków - po wypieku,

    do przekładania ciastek drobnych, kruchych i półkruchych.

     

    na gorąco - do wypieku ciastek kruchych, ciast drożdżowych, ciastek francuskich, do środka i na wierzch, do odpieku rantów, blatów itp.

     

    W opakowaniu:

    13 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii