Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Nadzienie o smaku MALINOWYM 13kg - VORTUMNUS

    • Vortumnus
    • 0005769
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1008,00/237,00
      • Tłuszcz (g) - < 0,50
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,00
      • Węglowodany (g) - 58,00
      • w tym cukry (g) - 58,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,00
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - < 0,50
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
    • Cukier, przecier jabłkowy (pozostałość dwutlenku siarki), skrobia modyfikowana, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja żelująca - pektyny, substancja zagęszczająca - guma guar, aromat, substancja konserwująca - sorbinian potasu, barwnik - „E129”: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
    Twoja cena
    14,54
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    14,54
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    189,02
    zł brutto
    Opis

    Nadzienie o smaku MALINOWYM - VORTUMNUS

    Nadzienia owocowe to produkty otrzymane przez gotowanie przecierów owocowych z dodatkiem substancji zagęszczających, kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.

    Nadzienia do stosowania na zimno i na gorąco, temperatura wypieku 200 - 220 stopni C w czasie 15 - 20 min.

    Po wypieku przypominają galaretki transparentne o kolorze i smaku świeżych owoców. Można je stosować do nadziewarek dyszowych.

     

    Zastosowanie:

    Na zimno - jako masy owocowe do przekładania ciast i tortów, stanowią warstwę izolacyjną pod masy, kremy i bitą śmietanę, do nadziewania bułek, rogali, pączków - po wypieku, do przekładania ciastek drobnych, kruchych i półkruchych.

    Na gorąco - do wypieku ciastek kruchych, ciast drożdżowych, ciastek francuskich, do środka i na wierzch, do odpieku rantów, blatów itp.

     

     

    W opakowaniu:

    13 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii