Koszyk
    Baza CZEKOLADOWA GRAN CIOCCOLATO - N71 - 2,5kg - FABBRI
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Baza CZEKOLADOWA GRAN CIOCCOLATO - N71 - 2,5kg - FABBRI

    • Fabbri
    • 0004504
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2070,00/495,00
      • Tłuszcz (g) - 27,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 18,80
      • Węglowodany (g) - 43,00
      • w tym cukry (g) - 5,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,85
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 20,00
    • Przechowywać w temperaturze pokojowej
    • Przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu i chronić przed szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych.
    • Niskotłuszczowy proszek kakaowy (49%), proszek kakaowy 22/24% masła kakaowego (24,5%), suszone mleko kokosowe, maltodekstryny, sproszkowane całe mleko, emulgator E 471, E 412, sól, białka mleka, aromaty
    Twoja cena
    211,24
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    211,24
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    528,10
    zł brutto
    Opis

    Baza czekoladowa Gran Cioccolato - Fabbri

    Półprodukt w proszku do przygotowania lodów rzemieślniczych do stosowania na ciepło jak i na zimno.

    Wysokiej jakości baza do lodów Fabbri ułatwiają uzyskanie lodów o idealnie miękkiej i kremowej konsystencji.

    Produkt o dozowaniu 100g produktu na 1L mleka, do pasteryzowania w temepraturze 85oC.

     

    Dowiedz się wiecej...

     

    W opakowaniu:

    2.5 kg

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii