Koszyk
    Cukier puder 10kg
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Cukier puder 10kg

    • Diamant
    • 0006432
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1700,00/400,00
      • Tłuszcz (g) - 0,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,00
      • Węglowodany (g) - 100,00
      • w tym cukry (g) - 100,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,00
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,00
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

    • sacharoza, glukoza

    Twoja cena
    4,47
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    4,47
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    44,70
    zł brutto
    Opis

    Cukier puder 

    Cukier puder z dodatkiem suchego syropu glukozowego doskonale sprawdza się w szerokim zakresie zastosowań cukierniczych i gastronomicznych.

    Dzięki bardzo drobnemu zmieleniu idealnie nadaje się do przygotowywania lukrów, kremów, mas maślanych oraz nadzień do ciast i deserów, zapewniając im gładką i jednolitą konsystencję.

    Jest również często wykorzystywany do dekoracyjnego posypywania wypieków, takich jak pączki, ciasta, ciasteczka czy naleśniki, nadając im estetyczny i apetyczny wygląd.

    Dodatek glukozy zapobiega zbrylaniu się produktu, co znacznie ułatwia jego przechowywanie i codzienne użytkowanie, zwłaszcza w warunkach profesjonalnych.

    Dzięki temu cukier puder pozostaje sypki i gotowy do użycia bez konieczności przesiewania.

     

    W opakowaniu:

    10 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii