Przechowywać w temperaturze pomiędzy 12-20 ºC, wilgotność względna maks. 70%
Chronić przed bezpośrednim światłem, w miejscach pozbawionych obcych zapachów.
Przechowywać w temperaturze pomiędzy 12-20 ºC, wilgotność względna maks. 70%
Chronić przed bezpośrednim światłem, w miejscach pozbawionych obcych zapachów.
Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: E322 (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy.
Koszyczek wykonany z czekolady deserowej do kreatywnych dekoracji cukierniczych.
Pozwala uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie.
Produkt przeznaczony do zdobienia m.in. wyrobów cukierniczych, kremów, deserów i wielu innych produktów spożywczych.
W opakowaniu:
100 sztuk