Koszyk
    Margaryna PUFF PASTRY 80% croissant o płaskim formacie 10kg - MASTER (zi)
    Przechowywać schłodzone

    Margaryna PUFF PASTRY 80% croissant o płaskim formacie 10kg - MASTER (zi)

    • Master Martini
    • 0010723
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2960,00/720,00
      • Tłuszcz (g) - 80,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 37,00
      • Węglowodany (g) - 0,00
      • w tym cukry (g) - 0,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,42
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,00
    • Przechowywać w suchym miejscu, w temp. do 20°C.
    • Przechowywać w suchym miejscu, w temp. do 20°C.
    • Oleje roślinne i tłuszcze 80% (tłuszcz palmowy, częściowo uwodorniony tłuszcz palmowy, oleje (sojowy, słonecznikowy i kukurydziany w zmiennych proporcjach), woda, sól (0,6%), emulgatory (E471, E322 lecytyna sojowa), regulator kwasowości (E330), konserwant (E202), aromaty, barwnik (beta karoten).
    Twoja cena
    7,72
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    7,72
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    77,20
    zł brutto
    Opis

    Margaryna Puff Pastry 80 % croissant o płaskim formacie  - Master Martini

    Idealna do produkcji ciast listkujących - duńskiego, półfrancuskiego, francuskiego i rogalików, nadaje się zarówno do obróbki ręcznej, jak i mechanicznej. 

    Produkt o plastycznej konsystencji, dzięki czemu rozwałkowanie i zawijanie nie powoduje pękania ciasta. 

     

    W opakowaniu:

    10 kg

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii