Koszyk
    Masa biała do modelowania Carma TICINO TROPIC - Barry Callebaut
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Masa biała do modelowania Carma TICINO TROPIC - Barry Callebaut

    • Carma
    • 0012572
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1658,00/396,00
      • Tłuszcz (g) - 4,90
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 4,00
      • Węglowodany (g) - 86,00
      • w tym cukry (g) - 80,00
      • Sól jako NaCl (g) - < 0,01
      • Błonnik (g) - 0,70
      • Białko (g) - < 0,50
    • Przechowywać w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów, w temp. 15-18°C, przy wilgotności względnej do 65%.
    • Przechowywać w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów, w temp. 15-18°C, przy wilgotności względnej do 65%.
    • Cukier, syrop glukozowy, woda, uwodorniony tłuszcz roślinny (z ziaren palmowych), substancja żelująca: tragakant, olej roślinny (słonecznik), substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, kwas: kwas cytrynowy, aromat.
    Twoja cena
    78,40
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    78,40
    zł brutto za kg
    Cena za wiadro
    548,80
    zł brutto
    Opis

    Masa biała do modelowania Carma TICINO TROPIC

    Śnieżnobiała masa cukrowa do pokrywania tortów w stylu angielskim, ciast oraz dekoracji cukierniczych.

    Bardzo miękka i elastyczna, dzięki czemu można ją bardzo cienko wałkować.

    Nie łamie się na krawędziach tortu.

    Idealnie nadaje się do dekoracji ciast - zarówno do pokrywania, jak i rzeźbienia, niezależnie od temperatury i wilgotności.

    Produkty są odpowiednie dla wegan i nie zawierają laktozy, cholesterolu i glutenu.

     

    W opakowaniu:

    7 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii