mąka pszenna , woda, pieczarka ( 16%), margaryna ( tłuszcz palmowy, woda, oleje roślinne: rzepakowy, słonecznikowy (w zmiennych proporcjach) emulgator : mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kwas: k was cytrynow y; aromat, barwnik: karoteny ), cebula bułka tarta (mąka pszenna drożdże, sól, woda), cukier , olej rzepakowy teksturowane białko sojowe , drożdże, sól, przyprawy naturalne i ekstrakty przypraw , skrobia modyfikowana , mleko pełne w proszku, błonnik pszenny , laktoza gluten pszenny jaja w proszku, aromaty, ekstrakt drożdżowy, substancje konserwujące: s orbinian potasu, benzoesan sodu; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; regulator kwasowości kwaśny węglan sodu, koncentrat białek mleka
Przekąska z ciasta półfrancuskiego z trzydziestoprocentowym nadzieniem z pieczarkami i cebulą, gotowe do wypieku.
Wygarowany, zamrożony produkt po wypieczeniu w złocistym kolorze i w kształtcie walca.
W opakowaniu:
50 sztuk