Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Przechowywać w temperaturze od 12°C do 20°C
Cukier, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, shea), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (16 %), emulgator: lecytyny (z soi); wanilina.Sugar, vegetable oils and fats (palm, shea), fat-reduced cocoa powder (16 %), emulsifier: lectihins (from soy); vanillin.
Polewa kakaowa oparta na tłuszczach roślinnych (palmowym i shea, nieutwardzonych), przeznaczona do zastosowań w cukiernictwie rzemieślniczym i przemysłowym.
Charakteryzuje się intensywnym, ciemnym kolorem i wyrazistym smakiem kakao.
Idealna do oblewania i dekoracji ciast, tortów, pralin oraz deserów.
Może być również wykorzystywana do przygotowania musów, ganaszy i glasaży cukierniczych.
Gotowy do użycia półprodukt, zapewniający wygodę pracy, estetyczny efekt i powtarzalną jakość.
W opakowaniu:
10 kg