mąka PSZENNA, cukier, granulat pomarańczowy 10 % [cukier, sok pomarańczowy, syrop fruktozowy, przecier jabłkowy, mąka ryżowa, kawałki miąższu pomarańczy, tłuszcz kakaowy, substancja żelująca (pektyny), kwas (kwas cytrynowy), naturalny aromat], skrobia PSZENNA, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu), substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu), koncentrat z marchwi, aromaty, sól, stabilizator (guma ksantanowa), barwnik (betanina)
Stuprocentowa mieszanka do produkcji pomarańczowych ciast biszkoptowo-tłuszczowych.
Widoczny granulat pomarańczowy podkreśla wyrazisty świeży smak pomarańczowy.
Wypiek o szerokim zastosowaniu, prosty i szybki w przygotowaniu.
Delikatna i równomierna porowatość miękiszu.
Naturalny aromat i barwniki.
W opakowaniu:
10 kg