Koszyk
    Tłuszcz kakaowy NCB-HDO3-473 20kg – Barry Callebaut
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Tłuszcz kakaowy NCB-HDO3-473 20kg – Barry Callebaut

    • Barry Callebaut
    • 0031450
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 3765,00/900,00
      • Tłuszcz (g) - 100,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 60,20
      • Węglowodany (g) - 0,00
      • w tym cukry (g) - 0,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,00
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,00
    • Przechowywać w temperaturze od 12°C do 20°C
    • Przechowywać w temperaturze od 12°C do 20°C
    • Masło kakaowe
    Twoja cena
    254,08
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    254,08
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    5 081,60
    zł brutto
    Opis

    Tłuszcz kakaowy – Barry Callebaut

    Charakteryzuje się delikatnym, słodkawym zapachem i smakiem, a także wysoką zawartością nasyconych kwasów tłuszczowych.

    W temperaturze pokojowej ma stałą konsystencję, natomiast topi się w temperaturze zbliżonej do temperatury ciała.

    Masło kakaowe jest produktem w 100% naturalnym, co oznacza, że nie zawiera sztucznych dodatków, barwników ani konserwantów.

    Proces dezodoryzacji usuwa intensywny zapach i smak kakao, dzięki czemu masło kakaowe staje się neutralne w smaku i zapachu.

    To pozwala na szerokie zastosowanie w różnych dziedzinach.

    W przemyśle spożywczym jest kluczowym składnikiem czekolady i wyrobów cukierniczych, nadając im gładkość i połysk.

    W technice natryskowej masło kakaowe jest idealne do tworzenia aksamitnych powłok na deserach.

     

    W opakowaniu:

    20 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii