Przechowywać w temperaturze -18°C.
Przechowywać w temperaturze -18°C. Nie zamrażać po rozmrożeniu.
Fasola szparagowa cięta
To produkt otrzymany z głębokiego mrożenia metodą IQF, co pozwala zachować pełnię świeżości, smaku oraz wartości odżywczych strąków fasoli.
Każdy strąk fasoli przechodzi przez starannie kontrolowane procesy mycia, blanszowania oraz sortowania, co gwarantuje zachowanie jego naturalnego smaku, chrupkości oraz wartości odżywczych.
Dzięki temu nawet po rozmrożeniu, nasza fasolka zielona zachowuje swój świeży smak, aromat oraz chrupkość, nadając Twoim potrawom wyjątkowego charakteru i smaku.
Fasolka zielona jest bogatym źródłem białka roślinnego, błonnika, witamin oraz minerałów, co czyni ją niezastąpionym składnikiem zdrowej i zbilansowanej diety.
Dodatek naszej fasolki do Twoich dań, takich jak sałatki, zupy, dania główne czy zapiekanki, pozwoli Ci nie tylko urozmaicić ich smak, ale także wzbogacić je o wartości odżywcze.
W opakowaniu:
4 x 2.5 kg