Jabłko prażone SZARLOTKA (ósemki) 12kg - KARPA-FRUT
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu od 10C do 250C, wilgotność do 75%
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu od 10C do 250C, wilgotność do 75%. Po otwarciu przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych.
jabłka min 91%, cukier, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E 330); substancja konserwująca: sorbinian potasu (E 202); przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (E 300).
Jabłko prażone wyprodukowano min z 130 g świeżych jabłek na 100g produktu. Produkt wytworzony poprzez gotowanie oczyszczonych owoców pozbawionych gniazd nasiennych i skórki z dodatkiem cukru, regulatora kwasowości, substancji konserwującej i przeciwutleniacza. Regularne cząstki owoców (ósemki) zawieszone w delikatnym musie.