W ciemnym pomieszczeniu, w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w temperaturze od +12°C do +22°C. Stan higieniczno-sanitarny magazynów musi zabezpieczyć opakowanie i produkt przed zanieczyszczeniami fizycznymi, chemicznymi i biologicznymi.
W ciemnym pomieszczeniu, w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w temperaturze od +12°C do +22°C. Stan higieniczno-sanitarny magazynów musi zabezpieczyć opakowanie i produkt przed zanieczyszczeniami fizycznymi, chemicznymi i biologicznymi.
Nośniki, dodatki do żywności, składniki:
* Glikol propylenowy (E 1520): 93%
* Alkohol etylowy: 0,2%
Środki aromatyzujące:
* Substancje aromatyczne (zgodne z Rozp. UE 872/2012)
* Preparaty aromatyczne
* Naturalne substancje aromatyczne (zgodne z Rozp. UE 872/2012
Aromat śliwkowy do żywności, który poprawi lub zmieni zapach bądź smak Twojej potrawy. Produkt nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia, polecany do stosowania w produkcji wszelkich wyrobów cukierniczych.
Aromat doskonale sprawdzi się również jako dodatek do lodów, napojów, wyrobów mlecznych, zup i mięs.