Składniki: cukier, mąka pszenna, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu , skrobia pszenna, emulgator(y) [mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu], substancje spulchniające [difosforany, węglany sodu], czekolada w proszku (1,0%) (cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu , aromat naturalny), skrobia, mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, aromaty, sól.
Stuprocentowa mieszanka do produkcji ciast biszkoptowych czekoladowych.
Mieszanka cukiernicza przeznaczona do wyrobu czekoladowych biszkoptów tortowych, roladowych i drobnych korpusów, która jest prosta i szybka w przygotowaniu.
Zachowuje długotrwałą świeżość.
W opakowaniu:
10 kg