Koszyk
    Ciastko z kremem Gianduja (opa. 16szt) 005565 - Traiteur de Paris
    Przechowywać zamrożone

    Ciastko z kremem Gianduja (opa. 16szt) 005565 - Traiteur de Paris

    • 0031106
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1763,00/423,00
      • Tłuszcz (g) - 24,90
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 10,60
      • Węglowodany (g) - 39,30
      • w tym cukry (g) - 28,70
      • Sól jako NaCl (g) - 0,03
      • Błonnik (g) - 4,00
      • Białko (g) - 8,30
    • Przechowywać w temperaturze -18°C
    • Przechowywać w temperaturze -18°C. Nie zamrażać ponownie po rozmrożeniu
    • polewa z ciemnej czekolady [minimum 58% kakao] 13,3% (masa kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa), mleko półtłuste, śmietana (mleko), mąka pszenna (gluten), mleczna czekolada i orzechy gianduja 10,6% (cukier, orzechy laskowe, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa), cukier, proszek migdałowy, masło (mleko), żółtka jaj, brązowy cukier, migdały, orzechy laskowe, pistacje, preparat żelujący (substancja żelująca: pektyny, stabilizatory: difosforany – fosforany wapnia).
    Twoja cena
    194,43
    zł brutto za karton
    Cena regularna
    194,43
    zł brutto za karton
    Cena za karton
    194,43
    zł brutto
    Opis

    Ciastko z kremem Gianduja - Traiteur de Paris

    Kruche ciastko czekoladowe to prawdziwa perełka cukiernicza.

    Łączy chrupiący spód z aksamitnym, rozpływającym się w ustach kremem czekoladowym.

    Przygotowane na bazie kremu, masła i wyselekcjonowanej czekolady.

    Inspirowane tradycyjną francuską recepturą.

    Produkt jest głęboko mrożony, co gwarantuje zachowanie świeżości.

    Idealny dla cukierni, piekarni, restauracji oraz hoteli. 

     

    W opakowaniu:

    16 sztuk 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii