Koszyk
    CIASTO CZEKOLADOWE KONCENTRAT 12,5KG - BAKELS (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    CIASTO CZEKOLADOWE KONCENTRAT 12,5KG - BAKELS (zi)

    • BAKELS
    • 0018385
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1651,00/395,00
      • Tłuszcz (g) - 18,84
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 10,36
      • Węglowodany (g) - 33,67
      • w tym cukry (g) - 1,47
      • Sól jako NaCl (g) - 4,40
      • Błonnik (g) - 12,08
      • Białko (g) - 16,76
    • W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu
    • W chłodnym, ciemnym i suchym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu
    • kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 35%, mąka PSZENNA wzbogacona (mąka PSZENNA, węglan wapnia, niacyna, żelazo, tiamina), skrobia ziemniaczana, emulgatory: E471, E481 i E472b, GLUTEN PSZENNY, olej roślinny (rzepakowy), substancje spulchniające: E450 i E500, sól, stabilizatory: E466 i E412, rafinowany uwodorniony olej kokosowy, mąka PSZENNA, syrop glukozowy, aromat, białka MLEKA.
    Twoja cena
    34,33
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    34,33
    zł brutto za kg
    Cena za kg
    34,33
    zł brutto
    Opis

    Ciasto czkoladowe koncentrat - BAKELS

    Baza biszkoptowo – tłuszczowa do wypieku wyrobów o głębokim czekoladowym smaku, kolorze gorzkiej czekolady i dużej wilgotności utrzymującej się do kilku dni.

    Surowiec nadaje się do produkcji blatów pod kostki, spodów do tortów oraz muffinek.

    Zwięzła struktura mieszanki pozwala na utrzymanie podczas wypieku owoców, sera twarogowego czy mas.

    Ciasto nadaje się do produkcji zarówno w pracowniach rzemieślniczych, jak i w zakładach zautomatyzowanych.

    Gotowe ciasto ma zawsze niezmiennie tę samą jakość i apetyczny wygląd, można je od razu kroić i przekładać.

    Spoista struktura pozwala również uzyskać cieńsze niż standardowe warstwy.

     

    W opakowaniu:

    12,5 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii