Przechowywać w suchym miejscu, w temp.
nieprzekraczającej 25oC i wilgotności względnej powietrza
max. 75 %.
Przechowywać w suchym miejscu, w temp.
nieprzekraczającej 25oC i wilgotności względnej powietrza
max. 75 %.
Cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, kakao w
proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia z
tapioki, maltodekstryna, gluten pszenny, substancje
spulchniające: E 575, E 500; laktoza, aromaty, sól,
czekolada mleczna w proszku* (0,1 %) [(cukier, mleko
pełne w proszku, kakao w proszku o obniżonej
zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy), naturalny aromat, sól].
* masa kakaowa minimum: 37,8 %
beztłuszczowa masa kakaowa minimum: 16,7 %
Mieszanka do wyrobu ciasta ciemnego, czekoladowego tłuszczowo - biszkoptowego.
Łatwa w przygotowaniu, dzięki wykorzystanym składnikom ciasto ma mocno czekoladowy smak.
Negro Premium idealnie komponuje się m.in. z owocami.
Mieszanki ALFAPRO to gama produktów do wypieku różnego typu asortymentu cukierniczego i piekarskiego.
W opakowaniu:
20 kg