krem percepanowy (28%) {masa percepanowa [cukier, pestki moreli, woda, substancja konserwująca (kwas sorbowy); białko jaja w proszku, substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego)]; rodzynki, wiórki kokosowe, masa jajowa pasteryzowana, cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku pełne, serwatka w proszku (z mleka), substancja zagęszczająca (alginian sodu); mleko w proszku odtłuszczone, sól, aromaty, barwniki (karoteny, ryboflawiny)}; masa jajowa pasteryzowana, olej rzepakowy, cukier, mąka pszenna, skrobia pszenna, mak (5,6%), migdały, żel [syrop glukozowo-fruktozowy, woda, sok morelowy, cukier, substancja żelująca (pektyny); kwas (kwas cytrynowy); regulatory kwasowości (cytryniany potasu)]; skrobia modyfikowana, mleko w proszku odtłuszczone, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu); mąka sojowa, aromaty, skrobia, mleko w proszku pełne, syrop glukozowofruktozowy, olej palmowy, serwatka w proszku (z mleka), cynamon, sól, substancja zagęszczająca (alginian sodu); barwniki (karoteny, ryboflawiny). Może zawierać:sezam, łubin i inne orzechy.
Gotowe, całkowicie wypieczone ciasto marcepanowew papierowej prostokątnej foremce.
Produkt, którego trwałość została przedłużona przez zamrożenie.
Nadaje się do spożycia po przyrządzeniu wg przepisu podanego na opakowaniu.
W opakowaniu:
2,05 kg x 2 szt.