Temperatura przechowywania max. ‐18°C
Produkt po rozmrożeniu przechowywać w temperaturze max. 7°C. NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE PO ROZMROŻENIU.
Składniki:jabłka (56,0%); mąka (PSZENNA); cukier; oleje i tłuszcze roślinne (palmowy; rzepakowy; słonecznik; masło shea); białko JAJ; skrobia modyfikowana; JAJA z chowu ściółkowego; dekstroza; syrop glukozowy; cynamon (0,2%); skrobia (PSZENNA); sól; substancja spulchniająca (E500ii); cukier inwertowany; emulgator (E471; E472e; lecytyny); serwatka w proszku (MLEKO); pełnotłuste MLEKO w proszku; stabilizator (E450); substancja zagęszczająca (mączka chleba świętojańskiego; guma ksantanowa; guma guar); naturalny aromat; woda.
Głęboko mrożone okrągłe ciasto, na bazie ciasta wiedeńskiego, z nadzieniem (61%) jabłkowym i cynamonem, z kratką ciasta
wiedeńskiego, gotowe do podania po rozmrożeniu.