Koszyk
    Cukier biały drobny 0,0-0,3 (op. 25kg) – DIAMANT
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Cukier biały drobny 0,0-0,3 (op. 25kg) – DIAMANT

    • Diamant
    • 0030006
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1700,00/400,00
      • Tłuszcz (g) - 0,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,00
      • Węglowodany (g) - 100,00
      • w tym cukry (g) - 100,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,00
      • Białko (g) - 0,00
    • Zaleca się przechowywać w temperaturze 10 - 25 °C, przy względnej wilgotności powietrza maks. 65%.
    • Zaleca się przechowywać w temperaturze 10 - 25 °C, przy względnej wilgotności powietrza maks. 65%.
    • Cukier
    Twoja cena
    7,75
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    7,75
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    193,75
    zł brutto
    Opis

    Cukier biały drobny 0,0-0,3 – DIAMANT

    Cukier o drobnej granulacji (0,0-0,3 mm) to produkt wysokiej jakości, składający się w 100% z sacharozy.

    Dzięki swojej strukturze idealnie rozpuszcza się w zimnych i ciepłych płynach.

    Doskonale sprawdza się w wypiekach, kremach, deserach oraz przy produkcji lodów i napojów.

    Jego konsystencja ułatwia równomierne mieszanie i precyzyjne dozowanie, co jest kluczowe w profesjonalnym cukiernictwie i gastronomii.

     

    W opakowaniu:

    25 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii