Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
Przechowywać w temp. 0-25°C, przy wilgotności względnej do 75%.
zielona o smaku kiwi; biała o smaku jabłkowym; żółta o smaku cytrynowym; czerwona o smaku malinowym, pomarańczowa o smaku pomarańczowym
Warzywa kandyzowane - obsuszane to produkty otrzymane przez wysycenie syropem cukrowym owoców lub ich kawałków z dodatkiem kwasów spożywczych, substancji konserwujących, barwiących i aromatyzujących.
Wysoka koncentracja cukru pozwala na niezamarzanie w mrożonych deserach i lodach, długi okres przydatności do spożycia, intensywne zabarwienie, doskonały smak owocowy, możliwość zapiekania wewnątrz ciasta.
Doskonale sprawdzi się jako dodatek do wypieku keksów, babek, serników, makowców, do dekoracji tortów, deserów, lodów, ciastek, ciasteczek kruchych, babeczek, jako wsad do kremów i mas bakaliowych, posypka do dekoracji wyrobów ciastkarskich.