cukier, mąka pszenna, czekolada w proszku [cukier, miazga kakaowa, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat, ], skrobia modyfikowana, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu); syrop glukozowy, sól, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu); aromaty, skrobia pszenna, stabilizator (guma ksantanowa); mleko w proszku odtłuszczone. Może zawierać: jaja, łubin, orzechy, sezam, soję.
Stuprocentowa mieszanka do produkcji do produkcji ciast czekoladowych o aromacie czekolady mleczno-orzechowej „Gianduja”.
Doskonale komponuje się w ciastach deserowych z różnymi kremami i owocami.
Możliwość wykonania ciastek typu cookies czekoladowe i ciast kruchych czekoladowych.
W opakowaniu:
10 kg