Koszyk
    Czekolada biała Sicao 28% Callebaut – 2,5 kg
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada biała Sicao 28% Callebaut – 2,5 kg

    • Sicao
    • 0011270
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2361,00/564,00
      • Tłuszcz (g) - 34,50
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 20,80
      • Węglowodany (g) - 58,10
      • w tym cukry (g) - 57,70
      • Sól jako NaCl (g) - 0,17
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 4,80
    • Przechowywać w temp. 12-20 ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w temp. 12-20 ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza (z mleka), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
    Twoja cena
    71,77
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    71,77
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    179,43
    zł brutto
    Opis

    Czekolada biała Sicao 28%

    Belgijska czekolada, bardzo wyskokiej jakości. 

    Produkowana w postaci pastylek, co bardzo ułatwia rozpuszczanie, dozowanie i serwowanie.

    Czekolada idealnie nadaje się do sporządzania nadzień, robienia pralin, tworzenia dekoracji i fondue.

    Można stosować do fontann oraz polew.

    Idealna do pokrywania tortów i ciast okolicznościowych urodzinowych, komunijnych i świątecznych.

     

    W opakowaniu:

    2,5 kg 

     

    Przepis z wykorzystaniem produktu:

    Chrupiąca kruszonka z białą czekoladą

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii