Koszyk
    Czekolada biała Velvet Barry Callebaut (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada biała Velvet Barry Callebaut (zi)

    • Callebaut
    • 0021197
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 0,00/589,00
      • Tłuszcz (g) - 40,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 24,10
      • Węglowodany (g) - 51,00
      • w tym cukry (g) - 50,80
      • Sól jako NaCl (g) - 0,22
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 6,10
    • Przechowywać w temp. 12-20 ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w temp. 12-20 ºC, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.
    Twoja cena
    100,68
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    100,68
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    1 006,80
    zł brutto
    Opis

    Czekolada biała Velvet 32% - Callebaut 

    Czekolada biała Velvet - receptura, która oferuje puszystą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut.

    Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość.

    Perfekcyjne efekty za każdym razem. 

    Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.

    Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu:

    formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp.

     

    W opakowaniu:

    10 kg 

     

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii