Koszyk
    Czekolada ciemna 48% SICAO - CHD-R9481E-01B worek 10kg - Barry Callebaut (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada ciemna 48% SICAO - CHD-R9481E-01B worek 10kg - Barry Callebaut (zi)

    • Sicao
    • 0011268
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2272,00/543,00
      • Tłuszcz (g) - 33,80
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 20,30
      • Węglowodany (g) - 51,70
      • w tym cukry (g) - 49,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 6,60
      • Białko (g) - 4,20
    • Przechowywać w czystym, pozbawionym od obcych zapachów pomieszczeniu. Wilgotność względna max. 70%. Temperatura 12-20°C.
    • Przechowywać w czystym, pozbawionym od obcych zapachów pomieszczeniu. Wilgotność względna max. 70%. Temperatura 12-20°C.
    • cukier; miazga kakaowa; tłuszcz kakaowy; emulgator: lecytyna sojowa; aromat: wanilina; emulgator: E476
    Twoja cena
    Zapytaj o cenę
    Opis

    Czekolada Deserowa 48% SICAO jest produkowana pod marką Barry-Callebaut. Czekolada SICAO jest dedykowana dla profesjonalistów, ze względu na ekonomiczne opakowania (10kg).

    Czekolada znajduje zastosowanie przy produkcji wyrobów czekoladowych. Perfekcyjnie nadaje się do wyrobów czekoladowych, picia, do dekoracji ciast, deserów, tortów oraz wszelkich wyrobów cukierniczych oraz czekoladowych fontann. Cechą rozpoznawalną czekolady SICAO są dość duże pastylki o średnicy ok. 1 cm. Czekolada SICAO zawiera dużo masła kakaowego (min. 32-39%), co w połączeniu z obróbką termiczną nadaje czekoladzie połysk, łagodny i długo utrzymujący się smak.

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii