Koszyk
    Czekolada ciemna Callebaut MADAGASCAR 67,4% 2,5kg (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada ciemna Callebaut MADAGASCAR 67,4% 2,5kg (zi)

    • Callebaut
    • 0011002
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 2298,50/549,00
      • Tłuszcz (g) - 39,50
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 23,70
      • Węglowodany (g) - 33,40
      • w tym cukry (g) - 29,50
      • Sól jako NaCl (g) - 0,02
      • Błonnik (g) - 12,50
      • Białko (g) - 7,90
    • Przechowywać w temp. 12 - 20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Przechowywać w temp. 12 - 20°C, przy wilgotności względnej do 70%.
    • Miazga kakaowa Madagascar, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy. Może zawierać mleko.
    Twoja cena
    148,66
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    148,66
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    371,65
    zł brutto
    Opis

    Czekolada ciemna Callebaut MADAGASCAR 67,4%

    Czekolada Madagaskar nadaje doskonały smak batonom i tabliczkom czekoladowym, a także wyrobom formowanym.

    Wykonana z najwyższej jakości kakao pochodzącego z Madagaskaru. 

    Potrafi być też prawdziwym kameleonem i zachęca do tworzenia połączeń z różnorodnymi składnikami.

    Pomyśl o słodszych składnikach, takich jak miód czy ciastka korzenne lub o składnikach o umiarkowanie gorzkim czy kwaśnym charakterze: aromatycznych kawach, herbatach, przyprawach o nieco ostrzejszym smaku, oliwie z oliwek itp.

     

    W opakowaniu:

    2,5 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii