Koszyk
    Czekolada w proszku ciemna - CHD-X11P-473 20kg - Barry Callebaut
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Czekolada w proszku ciemna - CHD-X11P-473 20kg - Barry Callebaut

    • Barry Callebaut
    • 0014560
    • 7 dni
      • Tłuszcz (g) - 26,30
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 15,80
      • Węglowodany (g) - 53,70
      • w tym cukry (g) - 51,20
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 9,00
      • Białko (g) - 5,80
    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %)
      Zalecana temperatura przechowywania: 12°C - 20°C

    • Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70 %)
      Zalecana temperatura przechowywania: 12°C - 20°C

    • cukier; miazga kakaowa; proszek kakaowy o obniż. zaw. tłuszczu; naturalny aromat waniliowy. Może zawierać: MLEKO

    Twoja cena
    70,43
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    70,43
    zł brutto za kg
    Cena za karton
    1 408,60
    zł brutto
    Opis

    Czekolada w proszku ciemna - Barry Callebaut

    To ciemna czekolada uwielbiana przez szefów i mistrzów czekolady na całym świecie.

    Intensywny, ale harmonijny smak czekolady z dominującym smakiem prażonych ziaren kakao, modną nutą goryczy i świeżymi, owocowymi akcentami.

    To idealny wybór, aby podkreślić bogaty, czekoladowy smak swoich wyrobów.

    Niska płynność sprawia, że świetnie sprawdzi się w wielu zastosowaniach: od kremów po sosy do deserów.

     

    W opakowaniu:

    20 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii