Przechowywanie w czystych, wolnych od obcych zapachów miejscach, ze swobodnym obiegiem powietrza, w temperaturze od 0 do +4oC, wilgotność względna nie powinna być wyższa niż 75%.
Przechowywanie w czystych, wolnych od obcych zapachów miejscach, ze swobodnym obiegiem powietrza, w temperaturze od 0 do +4oC, wilgotność względna nie powinna być wyższa niż 75%. Po otwarciu zużyć w ciągu 5 dni
Jaja kurze klasy „A” z chowu klatkowego, gotowane, obrane ze skorupy, w zalewie Skład zalewy: woda, sól kuchenna, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: benzoesan sodu
Twoja cena
33,77
zł brutto za kg
Cena regularna
33,77
zł brutto za kg
Cena za wiadro
236,39
zł brutto
Opis
Jaja gotowane w zalewie wiadro 7 kg - OVOVITA
Jaja kurze klasy „A” z chowu klatkowego, gotowane, obrane ze skorupy, w zalewie.