cukier, wiórki kokosowe (30%), grys pszenny, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu); skrobia modyfikowana, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu); aromaty, mleko w proszku odtłuszczone, syrop glukozowy, stabilizator (guma ksantanowa); sól, skrobia pszenna. Może zawierać: jaja, łubin, orzechy, sezam, soję.
Stuprocentowa mieszanka do produkcji wilgotnych ciast kokosowych suchych i deserowych.
Mocno wyczuwalny kokos – zawartość wiórków kokosowych 30%.
W ciastach deserowych doskonale komponuje się z różnymi kremami.
Delikatna i wilgotna struktura ciasta.
Prosty i powtarzalny w produkcji.
W opakowaniu:
10 kg