Koszyk
    Koncentrat do wypieku pączka Berliner 10% - 25kg - Goodmills Innovation (zi)
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Koncentrat do wypieku pączka Berliner 10% - 25kg - Goodmills Innovation (zi)

    • Kampffmayer
    • 0009046
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1510,00/361,00
      • Tłuszcz (g) - 10,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 6,80
      • Węglowodany (g) - 58,40
      • w tym cukry (g) - 53,40
      • Sól jako NaCl (g) - 6,20
      • Błonnik (g) - 0,00
      • Białko (g) - 9,00
    • Przechowywać w chłodnym, suchym i odpowiednim dla produktu miejscu, z dala od materiałów/substancji, które mogą mieć szkodliwy wpływ na produkt
    • Przechowywać w chłodnym, suchym i odpowiednim dla produktu miejscu, z dala od materiałów/substancji, które mogą mieć szkodliwy wpływ na produkt
    • Laktoza, słodka serwatka w proszku, sól, mąka pszenna, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estry kwasu monoacetylowego i diacetylowinowego), proszek z białka jaja, olej roślinny, gluten pszenny, aromat: wanilia, środek antyadhezyjny: węglan wapnia, barwiące ekstrakty przypraw: ekstrakt z korzenia kurkumy, mąka odżywki (kwas askorbinowy, cysteina), enzymy.
    Twoja cena
    27,22
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    27,22
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    680,50
    zł brutto
    Opis

    Koncentrat do wypieku pączka Berliner 10% - Goodmills Innovation

    Koncentrat w proszku do produkcji głęboko smażonych wypieków.

     

    W opakowaniu:

    25 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii