To propozycja dla profesjonalistów poszukujących unikalnych i intensywnych smaków ujętych w aksamitnej konsystencji.
Stosowany jako nadzienie do ciast kruchych, wafli, chrupek itp.
Bezpośrednio do smarowania i przekładania wafli, markiz, ciastek, a także jako dodatek do słodkich dań typu naleśniki, gofry.
Do nadziewania na zimno gotowych wyrobów piekarskich i ciastkarskich typu pączki, słodkie bułki, rogaliki, muffiny.
Dodatek do mas i kremów opartych na bitej śmietanie lub mascarpone, stosowanych do przekładania i dekorowania lekkich ciast biszkoptowych, rolad, tortów.
Jako składnik ganaszy oraz nadzień cukierniczych (np. do pralin).
Kremy cukiernicze Terravita dzięki swej kompozycji oraz walorom sensorycznym stosowane są w wielu kategoriach wyrobów cukierniczych jako składnik wpływający na ich smak, aromat i barwę.
W opakowaniu:
12 kg