Opakowania zamknięte, szczelne, zabezpieczone przed dostępem wilgoci, powietrza i światła, w pomieszczeniach suchych, czystych i chłodnych, wolnych od szkodników.
cukier, skrobia modyfikowana, mleko w proszku pełnotłuste i odtłuszczone, syrop glukozowy, stabilizatory (difosforany, fosforan sodu), tłuszcz roślinny, barwniki (ryboflawina, beta-karoten), zagęstnik: karagen, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, sól jodowana , aromat , białka mleka. Może zawierać śladowe ilości: zbóż zawierających gluten, jaj, soi, orzechów, sezamu i łubinu
Mieszanka do sporządzania kremów, który może być używany wyłącznie na zimno, tj. do dekoracji i wypełniania ciast, rurek, napoleonek po upieczeniu, nie nadaje się do zapiekania.
Krem o stabilnej, gładkiej konsystencji i wyrazistym śmietankowym smaku.
Doskonały do ciast deserowych, nadziewanych i przekładanych.
Gładka konsystencja ułatwia rozprowadzenie kremu na ciastach.
W opakowaniu:
20 kg