Koszyk
    Mąka Filippo priming 10kg - Molini Bongiovanni
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Mąka Filippo priming 10kg - Molini Bongiovanni

    • Bongiovanni
    • 0030904
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1439,00/344,00
      • Tłuszcz (g) - 1,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,21
      • Węglowodany (g) - 75,93
      • w tym cukry (g) - 0,83
      • Sól jako NaCl (g) - < 0,01
      • Błonnik (g) - 2,18
      • Białko (g) - 9,13
    • Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
    • Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
    • semolina, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, mąka pszenna
    Twoja cena
    5,25
    zł brutto za kg
    Cena regularna
    5,25
    zł brutto za kg
    Cena za WOR
    52,50
    zł brutto
    Opis

    Mąka Filippo priming - Molini Bongiovanni 

    Specjalny produkt do posypywania pizzy, stworzony z myślą o doskonałym efekcie końcowym.

    Ten unikalny składnik nie tylko ułatwia wałkowanie ciasta, sprawiając, że staje się ono elastyczne i łatwe w obróbce, ale także nadaje pizzy wyjątkową teksturę.

    Dzięki zastosowaniu tej mieszanki, skórka pizzy staje się niezwykle chrupiąca, co dodaje jej apetycznego charakteru, a spód jest bardziej suchy, co zapobiega jego rozmiękczeniu podczas pieczenia.

    Produkt ten składa się z mieszanki grysu, ponownie zmielonej semoliny, mąki ryżowej oraz mąki kukurydzianej, które razem tworzą idealną bazę do osiągnięcia perfekcyjnej pizzy.

     

    W opakowaniu:

    10 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii