Koszyk
    Makaron fiocchi speck i ser fontina op. 3kg
    Przechowywać zamrożone

    Makaron fiocchi speck i ser fontina op. 3kg

    • Laboratorium Tortellini
    • 0025791
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1033,00/246,00
      • Tłuszcz (g) - 7,70
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 4,70
      • Węglowodany (g) - 29,80
      • w tym cukry (g) - 1,60
      • Sól jako NaCl (g) - 0,79
      • Błonnik (g) - 2,40
      • Białko (g) - 29,80
    • Przechowywać w temperaturze -18 °C
    • Przechowywać w temperaturze -18 °C
    • Składniki makaronu: kasza manna durum PSZENNA, JAJKA ściółkowe 18,5% woda. Składniki nadzienia 38%: ricotta (serwatka (MLEKO), sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), Fontina DOP ser 20% (MLEKO, sól, podpuszczka), szynka speck 18% (mięso wieprzowe, sól, przyprawy, dekstroza, fruktoza, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu), bułka tarta (mąka PSZENNA „0” miękka, woda, sól, drożdże piwne), sól. MOŻE ZAWIERAĆ: SOJĘ.
    Twoja cena
    Zapytaj o cenę
    Opis

    Makaron fiocchi speck i ser fontina

    Świeży, głęboko mrożony makaron nadziewany, z semoliny z pszenicy durum i jaj z wolnego wybiegu (minimum 18,5%), w kształcie sakiewek.

    Wypełniony serem fontina DOP (20%), serem ricotta, szynką speck (18%).

    Wydajność +35%.

    Czas gotowania 4-5 minut. 

     

    W opakowaniu:

    3 kg 

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii