Koszyk
    Makaron raviolacci nduja i ser pecorino op. 3kg
    Przechowywać zamrożone

    Makaron raviolacci nduja i ser pecorino op. 3kg

    • Laboratorium Tortellini
    • 0025792
    • Na zamówienie
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1156,00/276,00
      • Tłuszcz (g) - 14,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 7,20
      • Węglowodany (g) - 25,30
      • w tym cukry (g) - 1,40
      • Sól jako NaCl (g) - 0,81
      • Błonnik (g) - 2,70
      • Białko (g) - 10,90
    • Przechowywać w temperaturze -18 °C
    • Przechowywać w temperaturze -18 °C
    • Składniki wypełniające 56%: ricotta (serwatka (MLEKO), MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, mlekowy kwas), nduja 28% (słonina, mięso wieprzowe, papryczki chili, sól, papryka, dekstroza, sacharoza, wędzona aromaty, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, konserwanty: azotyn sodu, azotan potasu), Pecorino Ser Romano DOP 15% (MLEKO owcze, sól, podpuszczka), bułka tarta (mąka PSZENNA miękka „0”, woda, sól, drożdże piwne), sól. Składniki makaronu: kasza manna durum PSZENNA, JAJKA ściółkowe 18,5% woda. MOŻE ZAWIERAĆ: SOJĘ.
    Twoja cena
    Zapytaj o cenę
    Opis

    Makaron raviolacci nduja i ser pecorino

    Świeży, głęboko mrożony makaron nadziewany, z semoliny z pszenicy durum i jaj z wolnego wybiegu (minimum 18,5%), w kształcie dużych ravioli (kwadrat).

    Wypełniony pikantną kalabryjską ndują (28%), serem Pecorino Romano DOP i serem ricotta.

    Czas gotowania 4-5 minut. 

     

     

    W opakowaniu:

    3 kg

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii