Koszyk
    Makaron Rigatoni IGP (op.500g) – Garofalo
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Makaron Rigatoni IGP (op.500g) – Garofalo

    • Garofalo
    • 0025834
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1489,00/351,00
      • Tłuszcz (g) - 1,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 70,00
      • w tym cukry (g) - 3,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 3,00
      • Białko (g) - 14,00
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Mąka z pszenicy durum
    Twoja cena
    12,72
    zł brutto za sztuka
    Cena regularna
    12,72
    zł brutto za sztuka
    Cena za sztuka
    12,72
    zł brutto
    Opis

    Makaron Rigatoni IGP - Garofalo

    Makaron z semoli z pszenicy durum, z Gragnano, miejscowość w pobliżu Neapolu, znana w całej Europie jako miasto makaronu.

    We Włoszech jest to miasto, które produkuje i eksportuje największą ilość makaronu. 

    Produkt IGP (Typowe Oznaczenie Geograficzne).

    Wywodzące się z Rzymu, a obecnie obecne na stołach wszystkich Włochów, Rigatoni Garofalo doskonale nadają się do sosów mięsnych lub dań zapiekanych.

    Grubość i jednolita wielkość, wraz z grzbietem, nadają charakter brązowemu formatowi makaronu, który jest twardy i zawsze al dente.

     


    W opakowaniu:

    500 g

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii