Koszyk
    Makaron spaghetti IGP (op.500g) – Garofalo
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Makaron spaghetti IGP (op.500g) – Garofalo

    • Garofalo
    • 0025829
    • 24h
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1489,00/351,00
      • Tłuszcz (g) - 1,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 70,00
      • w tym cukry (g) - 3,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 3,00
      • Białko (g) - 14,00
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Mąka z pszenicy durum
    Twoja cena
    10,03
    zł brutto za sztuka
    Cena regularna
    10,03
    zł brutto za sztuka
    Cena za sztuka
    10,03
    zł brutto
    Opis

    Makaron spaghetti IGP - Garofalo

    Makaron z semoli z pszenicy durum, z Gragnano, miejscowość w pobliżu Neapolu, znana w całej Europie jako Miasto Makaronu.

    Jest to miasto, które produkuje i eksportuje najwięcej makaronu we Włoszech.

    Produkt IGP (Typowe Oznaczenie Geograficzne).

    Szorstkie w dotyku, dzięki procesowi tłoczenia w brązie, spaghetti Garofalo doskonale utrzymują sosy. 

    Kształt jest długi i cienki, przekrój okrągły, a liczba możliwych kombinacji nieskończona, co świadczy o dużej wszechstronności tego rodzaju makaronu z Gragnano.

     

     

    W opakowaniu:

    500 g

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii