Koszyk
    Makaron świderki Fusilli IGP (op.500g) – Garofalo
    Przechowywać w temperaturze pokojowej

    Makaron świderki Fusilli IGP (op.500g) – Garofalo

    • Garofalo
    • 0025833
    • 7 dni
      • Wartość energetyczna (kJ/kcal) - 1489,00/351,00
      • Tłuszcz (g) - 1,00
      • w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) - 0,20
      • Węglowodany (g) - 70,00
      • w tym cukry (g) - 3,00
      • Sól jako NaCl (g) - 0,01
      • Błonnik (g) - 3,00
      • Białko (g) - 14,00
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
    • Mąka z pszenicy durum
    Twoja cena
    11,53
    zł brutto za sztuka
    Cena regularna
    11,53
    zł brutto za sztuka
    Cena za sztuka
    11,53
    zł brutto
    Opis

    Makaron świderki Fusilli IGP  – Garofalo

    Makaron z semoli z pszenicy durum, z Gragnano, miejscowość w pobliżu Neapolu, znana w całej Europie jako miasto makaronu.

    We Włoszech jest to miasto, które produkuje i eksportuje największą ilość makaronu.  Produkt IGP (Typowe Oznaczenie Geograficzne).

    Fusilli Garofalo, wywodzące się z tradycji neapolitańskiej, to klasyczne danie, które warto mieć w swojej spiżarni.

    Nawet jeśli odcedzi sie makaron minutę po jego właściwym ugotowaniu, będzie on miękki i al dente.

    Dobrze komponują się z warzywami śródziemnomorskimi i klasycznymi sosami.

     

    W opakowaniu:

    500 g

    Najczęściej kupowane zobacz więcej
      Inne z tej kategorii