Przechowywać w pomieszczeniach suchych, czystych, przewiewnych, skanalizowanych, bezwonnych, w temp. od +4°C do +10°C, przy wilgotności względnej: <75%.
Oleje roślinne (rzepakowy i słonecznikowy w zmiennych proporcjach), tłuszcze roślinne - rzepakowy częściowo uwodorniony, tłuszcz na bazie oleju palmowego i całkowicie uwodornionego tłuszczu palmowego, woda, mleko ukwaszone, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna słonecznikowa), sól (0,24%), aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (annato), witaminy A i D. Produkt nie zawiera substancji konserwujących.
Produkt w formie stałej, miękkiej emulsji typu "woda w oleju", otrzymany z olejów i tłuszczów roślinnych, o zawartości tłuszczu 80%, w tym o zawartości tłuszczu mlecznego nie większej niż 3% zawartości tłuszczu.
Bielska w bloku świetnie nadaje się do wyrobu kremów i mas.
Doskonale się napowietrza i gwarantuje puszystość kremu.
Bielska jest produkowana według niepowtarzalnej receptury, powstałej przy udziale naszych specjalistów i profesjonalistów z zakładów cukierniczych.
Jej kolejną zaletą jest łatwe i szybkie łączenie się z innymi składnikami.
Przeznaczona jest dla przemysłu piekarsko-cukierniczego i do celów kulinarnych w gastronomii.
Doskonale nadaje się do mas do ciast, kremów cukierniczych, ciast oraz past kanapkowych.
W opakowaniu:
10 kg